Etusivulle11.1.2010
Eläinhuoneessa on neljä terraariostoa jäljellä, sekä degu-marsukaappi. Varastosta löytyy deguhäkki ja muuta pienempää terraariota. Yksi terraariosto, tällä sivulla esitelty deguterraario ja marsuhäkki ovat myyty. Eläimiä ei tällä hetkellä eläinhuoneessa lainkaan.

Hieman vanhenutta tietoa:

Eläinhuoneessa järjestys muuttuu aina välillä, samoin asuntojen sisustus. Tätä sivua on päivitetty viimeksi 13.10.2008 lisäämällä uuden deguterran kuva ja tekstiä nykyjärjestelyistä. Asuntotaulukko löytyy omalta sivultaan.


Tervetuloa eläinhuoneeseen - varo esteitä ovella! Kuvassa vasemmalla degumarsukaapin sivuseinä.
Edessä oikealla totutusterraario, ruokasaavi ja roskissäkki. (kuva 10.6.2008)


Tässä näkyvät terraariostot, jossa suurin osa vipeltäjissä elelee. Asukastaulukon löydät omalta sivultaan. Oikealla oleva valkoinen E-talo on kuvaushetkellä tyhjä lukuunottamatta alakerran kaniasuntoa. A-C-taloissa asustaa gerbiilejä (vasemmalta) ja D-talo on lähinnä dupraseille (siksi muoviesineet - duprasit eivät niitä yleensä jyrsi). Terraarioissa on nykyään yleensä puru-ekokuitu-puru-wc-paperi rakennelma, pahvilaatikko ja -rulla virikkeillä. Nimilaput puuttuvat kuvasta (kaksi näköjään jäänyt), kuva otettu siivouspäivän jälkeen 10.6.2008.


Degu-marsu-kaappi vasemmalla (alakerrassa naarasdegut, keskellä marsut ja ylhäällä urosdegu). Oikealla wc-laatikko, heinä ja purusäkit ja kanin juoma-asema. Ikkunasta verhot pyykissä =D  Kuvat 10.6.2008. 13.10.2008 degu-marsukaapissa asustaa alakerrassa marsut ja yläkerrassa degut (eli jaettu vain kahteen osaan).


Tiko-degu juuri muuttaneena meille terraarionsa kera. Terraario sijaitsee poikkeuksellisesti olohuoneen puolella kirjoituspöydän päällä. Sisustusta uusitaan kunhan ensin hieman kotiutuu uuteen paikkaan. (13.10.2008)

Eläinhuoneesta muutamia kuvia (hieman vanhempia)


Kaikki terraariostot (5 kpl), nimilaput puuttuvat osin, joten on siivousaikaan otettu kuva


Terraariostoista osa, kanin majapaikka

 
Degu-marsu-kaappi (kuva vasemmalla), deguhäkki ja marsuhäkki (kuva oikealla)
Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com