Ä2-poikue
syntynyt 14.3.2004
e: Mustainmaan Maruna, black
i: Blossom's Coco Cabana, black

Poikaset:

Älykääpiö, black naaras (Kääpiö) - myynnissä
Äkäpussi, black uros (Pussi) - om. Janita Laukkanen
Äyriäinen, black uros (Rapu) - om. Janita Laukkanen
Ässä, black naaras (Ässä) - om. Kaisa Myllymaa
Ähäkutti, black uros (Kirppu) - om. Janita Laukkanen
Ärripurri, nutmeg uros (Purri) - jää kotiin
Äkkilähtö, black (Lähtö) - kuollut

Viviana on oikea luottosynnyttäjä :) Ei tainnut edes paljon häiriintyä siitä kun pesää menin sorkkimaan. Poikaset ovat taasen vähän oudon näköisiä kuvan perusteella, joten saa nähdä mitä sieltä tuli. Viviana kun tuntuu kantavan kaikenlaisia resessiivisiä geenejä. 21.3 punnitsin poikaset, pesässä olikin 6 blackiä ja 1 siamese eli yhteensä 7 poikasta :) eikä onneksi sen oudompia poikasia. Kaikki painoivat n. 5 g, yhtä blackiä lukuunottamatta, joka oli vain 3g ja hyvin pieni. 24.3 tallusti pesän ulkopuolella oranssi gerbiili! Möh... meidän siamese on muuttunut nutmegiksi :D 25.3 punnitsin muutaman blackin - 6 g sekä kirpun 4 g. Valkoista kaikilla blackeillä oli hyvin vähän. Lempinimet annettu.

Poikasia on 6, joista 2 naksuu painaen vain puolet toisista. Paino ei kellään ole mikään mahtava: 22-24 g nyt 6 viikon iässä. Naksuvat poikaset (molemmat tyttöjä) - Älykääpiö ja Ähäkutti painavat vain 12 g. Värit ovat ihan harmaat eli lemmikeiksi lähtevät - jos eivät sitten oikeasti ole slateja :D Kaikilla on hyvin vähän valkoista leuan alla ja vain muutamalla pieni piste valkoista tassussaan.
Sukupuolet katsottu ja 6-viikkoiskuvat lisätty. Vielä Kääpiö, Kirppu, Pussi ja Rapu etsivät uusia lemmikkikoteja. Pojat voivat lähteä heti uusiin koteihin / kotiin, mutta naksuvat tytöt jäävät vielä äidin hoivaan vähäksi aikaa ja sitten toivotaan että löytäisivät kodin äidin kanssa kolmistaan :) Kirpun 6 viikkoiskuva puuttuu kameran paristojen takia :)
25.4 löysin vihdoin Äkkilähdön terraariosta, ei oltu pikkuista syöty.

3 vrk Purri 7 vrk Purri 10 vrk Pienin poikasista 11 vrk ja 4 g Älykääpiö (Kääpiö) 6 vkoa Ässä 6 vkoa Äkäpussi (Pussi) 6 vkoa Ärripurri (Purri) 6 vkoa Äyriäinen (Rapu) 6 vkoa

Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com