B2-poikue
syntynyt 1.6.2004
e: Linnunradan Lumipallo, husky
i: Pomppis, normaali

Poikaset:
Banaani, normaali uros (om. Eva-Riitta Antikainen)
Barbaari, normaali uros (om. Eva-Riitta Antikainen)
Bakteeri, normaali naaras (om. Saara Dufva)
Basilli, normaali naaras (om. Teemu Turunen)
Budjetti, husky naaras (om. Päivi Rutanen)

1.6. Olin siirtämässä pariskuntaa pois terraariosta siivousta varten, mutta onneksi huomasin 3 pientä vauvaa pahvisuojan alla. Jäivät sitten eläinhuoneen siivouksen ajaksikin terraansa ja jäivät siivouksesta paitsi :D
2.6. Illalla nostin valtaisan wc-paperikasan pois tieltä ja etsin poikaset, vauvoja oli kokonaiset viisi! Ehkä Pallolla oli ollut synnytys kesken eilen tai 2 poikasta olivat jossain muualla siihen aikaan. Mutta pieniltä poikaset kyllä näyttävät :)
12.6. Kuvattiin ja punnittiin pikkuiset (+ yritettiin arvailla sukupuolia). Painoa oli 3-4 g /nenä. Yksi husky löytyi joukosta.
19.6 Kuvattiin ja punnittiin taas :) Silmät auki kaikilla ja vikkelyyttä tullut lisää. Sukupuolista ei enää mitään hajua, kaikki näyttivät täysin samoilta...
Painoa oli 3 g, 4 g, 6 g (Budjetti), 7 g ja 7 g. Kaksi poikasta on siis jäänyt pahasti jälkeen :( Osa poikasista on kamalia huutajia ;D mutta kilttejä olivat silti.
Pojat lähtivät uuteen kotiinsa 13.7. Bakteeri sai kyydin Jyväskylään Turun näyttelystä 5.9. Budjetti sai kodin toisen robon luota lokakuussa.
Basilli kuollut 26.2.2006.

2 vrk 12 vrk 18 vrk

Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com