J2-poikue
syntynyt 24.4.2005
e: Tiku, agouti
i: Muku, black pied

Poikaset:

Aavehaltian Juoni, black pied naaras
Aavehaltian Jörö, agouti naaras

Poikaset kuulin pesässä 24.4 klo 13.30 kun olin I2-vauvoja kuvaamassa. Kurkistus pesään paljasti kaksi pikkuruista gerbiilinalkua, joista toinen kuviollinen. Väreistä en saanut varmuutta. Isukki Muku ja isoveli Baytril lähtivät Tikun luota muutamia päiviä aiemmin, ja 23.4 uuden omistajan luo. Tiku vaikutti hieman hermostuneelta kun siirsin hetkeksi pois katsoakseni pesään.
Kuvasin ja punnitsin poikaset 26.4 klo 23.30. Myös värit varmentuivat. Juoni on black pied ja painoi 7 g. Jörö puolestaan näyttää agoutilta ja painoi 6 g. Tiku juoksi vapaana eläinhuoneessa, välillä tuli syliinkin ja lopulta itse kiipesi takaisin häkin pohjalaatikkoon. Olisi tosin halunnut vielä jatkaa juoksua, mutta ei nyt jätetä niitä vauvoja niin pitkäksi aikaa...
1.5 illalla kuvasin poikaset. Molemmat näyttivät kovasti tytöiltä. Painoakin oli ihan reippaasti tullut. Molemmat painoivat 12 g.

8.5 klo 11.45 pääsivät lapset puntarille. Jörö kiipeili jo pienellä avustuksella pitkin häkin seiniä kun yritti välttää kyseisen toimenpiteen. Juoni olisi varmaan tehnyt samoin, sen verran potria lapsia ovat molemmat että hyvä kun kaksi kättä pidättelee :D Molemmat painoivat 17 g, tasan kahden viikon iässä. Tiku oli jo lähtemässä vapaaksi juoksemaan aitauksesta (Tikun kuvagalleriassa, linkki poistettu toistaiseksi)... Silmät eivät olleet vielä avautuneet.

Aika on kulunut kovin nopeasti ja ihmettelen mihin kolmeviikkoskuvat ovat kadonneet. No, kaipa ne jostain kätköistä löytyvät. Eipä vaan ole päivityksiä ehtinyt tehdä kun on ollut näyttelyä, leiriä, koulutöitä ja ties mitä. Neliviikkoisina näyttivät edelleen tytöiltä :) ja painoa oli 26 g.

Juoni 4 vk Jörö 4 vk

Jörö (vas) ja Juoni 2 vk

Juoni 1 vk Jörö 1 vk

Juoni 2 vrk Jörö 2 vrk

J2-vauvat alle 1 vrk

Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com