K2-poikue
syntynyt 1.5.2005
e: Peukaloinen, burmese
i: Singingsingsing, siamese

Poikaset:

Aavehaltian Kuluttaja, siamese naaras
Aavehaltian Kryptoniitti, siamese naaras

1.5 illalla I2-poikasia kuvatessa pesästä löytyi yksi pieni punainen pilkku siinä siskojen vieressä. Toinen oli kulkeutunut pesää nostettaessa kauemmas. Eli ainakin kaksi vauvaa on Peukku synnyttänyt. Nyt varmistui myös se että I2-poikue on Tiiman sillä siellä on DTW eikä Peukku olisi voinut synnyttää kahden viikon välein.

5.5 klo 16-17 kun siivosin terran jäivät poikaset pesässään nurkkaan. Pikkuinen isosisko (toinen siameseista) ei meinannut vauvoja jättää vaan vartioi niitä. Piti hieman hätyyttää isosiskoa pois että voisin tarkistaa ovatko molemmat tallella.

8.5 klo 11.30 Siellä kaikki kolme vanhempaa ja 6 vauvaa olivat samassa kasassa. Pikkuiset näyttivät olevan lievästi jäämässä jalkoihin :D Ensimmäinen punnitus: molemmat painoivat 5 g. Väriä ja sukupuolia en selvästi nähnyt, odotetaan muutama päivä. Jos nyt veikkaisin niin olisivat molemmat siameseja. Se että ovat burmese - siamese yhdistelmästä voi vaikeuttaa värien tunnistamista (tumma siamese, vaalea burmese). Poikaset näkyvät myös yhdessä kuvagallerian (linkki poistettu toistaiseksi) kuvassa.

13.5 klo 16-17 pikkuiset olivat pidemmän aikaa poissa kotoa muiden seurana "kuvauksissa". Toinen on hieman tummempi, mutta ovat molemmat siameseja ja vielä kaiken näkemäni mukaan naaraita. Tässä vaiheessa pitää kyllä vähän epäillä kun olen katsonut kahdeksasta poikasesta seitsemän naaraiksi xD

28.5 klo 22.30 pikkuiset ovat muka jo neljä viikkoa *järkytys*
Kuluttaja (vaaleampi siamese) painoi 13 g ja Kryptoniitti vain 9 g (naksui). Luultavasti vanhemmat sisarukset ovat sittenkin vieneet pienempien osuudesta :( mutta toivottavasti poikaset saavat kasvupyrähdyksen myöhemmin.

5.6 Kryptoniittiä ei enää pesästä löytynyt :(

Kryptoniitti 4 vk

K2-lapset 2 vk

K2-vauvat 1 vk (tasan)

K2-vauvat 4 vrk, helatorstai, yllä isosisko

K2-vauva 1 vrk, yllä isosiskoja K2-vauva 1 vrk, kaukana pesästä

Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com