M2-poikue
syntynyt 4.11.2005
i: Dammtrasa, b.e.honey
e: Drottning, b.e.honey

Poikaset:

Malakai, b.e.honey uros
Matilda, b.e.honey naaras
Maximillian, b.e.honey uros
Miyoko, b.e.honey naaras
Mona, b.e.honey naaras (hy)
Mystery, b.e.honey uros (hu)

5.11 kuultu pesästä äänen perusteella. Kuvattu 9.11. Poikaset olivat vaihtaneet paikkaa 11.11 vanerimökkiin, jonka annoin, mutta vanhemmat olivat toisessa pesässä (huolestuttavaa). Syntymäaikaa aikaistettu päivällä (saattaa olla aikaisemminkin).

19.11 illalla nostettu pesäkoppia, sillä suuaukossa vilahti poikanen, jolla silmät auki. Viisi poikasta näkyi kuvassa, itse olin näkevinäni neljä, mutta siellä alimmaisenahan se yksi on. Enempää en häirinnyt.

23.11 Kuusi poikasta löytyi pesästä. Yhtä pitelin vikkelää otusta pitelin hetken kädellä.
25.11 aamulla muutama poikanen juoksentelee terrassa. Nimet listattu.
8.12 aamulla kuvattu ja punnittu, sekä katsottu sukupuolet.
Painot: naaraat 21 g, 26 g (hy) ja 28 g / urokset: 26 g (hu), 30 g ja 33 g.
Pienin uros oikeasti huusi kun otin sen käteen ja yritin katsoa sukupuolta. Yritti kovasti pois. 4.1 Mystery lähti uuteen kotiin. Malakai, joka ei malttanut hetkeäkään pysyä paikoillaan, maistoi kättä. Malakailla lähtenyt niskasta hieman karvaa. Maximillian on kaikkeista suurin.

10.1 rekisterinumero muistiin: Mystery GM45/05, Mona GM50/05, Miyoko GM49/05

17.1 aamulla degun ruokaa ottaessa hiekkaboxin takana pilkistää duprasin nenä. Äkkiä kulkutiet boxin takaa tukituksi ja duprasi kiinni. Pieni Miyoko on elossa! Hento otus on sinnitellyt eläinhuoneessa joulukuun lopulta tähän päivään. 27.12 taisi jo olla karkuteillä. Kuivunut on, mutta ruokaa on saanut jyrsimällä herkkutikkulaatikon auki. Aikoinaan eläinhuoneen etsintä ei tuottanut tulosta, joten hyvin on pikkuotus ollut piilossa. Ovikin muualle asuntoon on välillä ollut auki siitä kulkiessani ja koirat tietenkin muualla asunnossa. Huima seikkailu, pitää vain toivoa että Miyoko toipuu. Miyoko pääsi omaan asuntoonsa.

Poikaset 19.11 illalla

Ensikuva 9.11

Pilkahdus pesässä 11.11

Yhteystiedot


Graphics © www.graphicgarden.com