Etusivulle

 

 


Kleinspitz:
Suunnitelmat avoinna.
 

Gerbiilit: 
M5 ja N5- poikueista vapaana naaraita väreissä nutmeg, siamese ja black. Hinta 30 e / nenä.
 

Degut ja duprasit:
Ostan dupraseja - kaikki vinkit otetaan vastaan!
 

Lisätietoa gerbiilien varaajille:


Gerbiilinpoikaset maksavat 30 euroa / hännänpää. Aikuiset gerbiilit samoin 30 euroa.
Rekisteröin gerbiilit SGY:n G
- tai GX-rekisteriin väristä riippuen.

Suosittelen liittymään Suomen Gerbiiliyhdistykseen ja omaan paikalliseen jyrsijäyhdistykseen.
Saat jäsenlehdistä tietoa ja vinkkejä, sekä alennuksia näyttelymaksuista.

Yhteydenotot sähköpostilla tai soittaen (yhteystiedot).
Asumme Jokioisilla, mutta kuljetus saattaa järjestyä muuallekin esimerkiksi näyttelyiden kautta. Kuljetus Turkuun (Paattinen, Lieto) onnistuu melko säännöllisesti, sekä lisäksi Vaasan (Pori, Mustasaari) suuntaan välillä. 

Olen kasvattanut gerbiilejä vuodesta 2000, kasvattajanimi myönnetty vuonna 2004. Kaikkien gerbiilien toivon päätyvän mukavaan lemmikkikotiin, omistajien iloksi. Näyttelyihin saa toki kasvattien kanssa lähteä jos niistä on kiinnostunut. Kasvattajana toivon myös että osa poikasista saa joskus jälkikasvua, ja mielelläni neuvon myös aloittelevia kasvattajia, joten kerrothan etukäteen mikäli ajatuksena olisi joskus teettää poikue. Toivon uusilta omistajilta sitoutumista kertomaan joskus kuulumisia, etenkin mahdollisista sairauksista ja tapaturmista, poikuesuunnitelmista, syntyneistä poikueista, näyttelyarvosteluista ja lopulta kuolemasta. Asiallinen poikasten teettäminen on sallittua, mutta kasvatukseen sopivan gerbiilin löytämiseksi tulee asiasta mainita etukäteen. Kaikki gerbiilit myydään kuitenkin lemmikiksi.

<3~ Kerro ovatko gerbiilit tulossa ihan vain lemmikiksi vai mahdollisesti myös kasvatukseen, ja oletko kiinnostunut näyttelyistä. 
<3~ Varauduthan maksamaan eläimet käteisellä luovutuksen yhteydessä tai etukäteen tilille.
<3~ Sovithan ajoissa noudosta tai kuljetuksesta.
<3~ Pidempään varattavien tai kyyditettävien eläinten kohdalla saatan periä varausmaksun eli osa hinnasta maksetaan etukäteen. 
<3~ Kannattaa myös kertoa hieman siitä onko aiempaa kokemusta gerbiileistä, lapsia perheessä, onko terraario hankittu (minkä kokoinen) ja esittää myös niitä kysymyksiä mitkä ovat jääneet askarruttamaan. 

Valitettavasti vuosien varrella on kertynyt ei-niin-onnistuneita varauksia ja kuljetuksia, minkä vuoksi on pelisäännöt pitänyt selkeyttää. 


Yhteystiedot

päivitetty 8.10.2022


Graphics © www.graphicgallery.com