Etusivulle

 

 


Kleinspitz:
Ei pentueita tulossa.
 

Gerbiilit: 
O5-poikueesta luovutuksessa 2-3 burmese urosta ja 1 burmese naaras (ei myydä yksineläjäksi).
 

Degut ja duprasit:
Ei myytäviä deguja tai dupraseja nyt tai lähitulevaisuudessa.
 

Lisätietoa gerbiilien varaajille:


Gerbiilinpoikaset maksavat 35 euroa / hännänpää.
Rekisteröin gerbiilit SGY:n G
- tai GX-rekisteriin väristä riippuen.

Suosittelen liittymään Suomen Gerbiiliyhdistykseen ja omaan paikalliseen jyrsijäyhdistykseen.
Saat jäsenlehdistä tietoa ja vinkkejä, sekä alennuksia näyttelymaksuista ja joiltakin yhteistyökumppaneilta alennusta ruoasta tai tarvikkeista.

Yhteydenotot sähköpostilla tai soittaen (yhteystiedot).
Asumme Jokioisilla, mutta kuljetus saattaa järjestyä muuallekin esimerkiksi näyttelyiden kautta. Kuljetus Turkuun (Paattinen, Lieto) onnistuu melko säännöllisesti, sekä lisäksi Vaasan (Pori, Mustasaari) suuntaan välillä. 

Olen kasvattanut gerbiilejä vuodesta 2000, kasvattajanimi myönnetty vuonna 2004. Kaikkien gerbiilien toivon päätyvän mukavaan lemmikkikotiin, omistajien iloksi. Näyttelyihin saa toki kasvattien kanssa lähteä jos niistä on kiinnostunut. Asiallinen poikasten teettäminen on sallittua, mutta kasvatukseen sopivan gerbiilin löytämiseksi tulee asiasta mainita etukäteen. Kaikki gerbiilit myydään kuitenkin lemmikiksi.
<3~ Varauduthan maksamaan eläimet käteisellä luovutuksen yhteydessä tai etukäteen tilille. Nykyään myös mobile pay onnistuu.
<3~ Sovithan ajoissa noudosta tai kuljetuksesta. Kyyditettävien eläinten kohdalla eläimet tulee maksaa etukäteen. 
<3~ Kannattaa myös kertoa hieman siitä onko aiempaa kokemusta gerbiileistä, lapsia perheessä, onko terraario hankittu (minkä kokoinen) ja esittää myös niitä kysymyksiä mitkä ovat jääneet askarruttamaan. 

Valitettavasti vuosien varrella on kertynyt ei-niin-onnistuneita varauksia ja kuljetuksia, minkä vuoksi on pelisäännöt pitänyt selkeyttää. 


Yhteystiedot

päivitetty 6.5.2023


Graphics © www.graphicgallery.com